Anna Bos

is Trainer en Researcher bij BAG sinds 2007. Haar positieve instelling en benadering van mensen passen goed bij de BAG waar het gaat om het aanleren van nieuw gedrag en er geen ruimte is voor een 'blame game'. Anna heeft aangetoond dat ze in haar communicatie betrokkenheid, integriteit en eerlijkheid op een spontane manier afwisselt, waardoor mensen bereid zijn om ‘nieuw gedrag’ uit te proberen. Collega’s en deelnemers van sessies die zij begeleidt geven terug dat haar warmte, scherpte en uitnodigende uitstraling maken dat de juiste dingen besproken worden en het plezierig werken is.

Als Researcher haalt ze de ongeschreven regels met grote impact op bedrijfsresultaten boven tafel. Ze werkt vooral als hoofdonderzoeker, waarbij ze naast de uitvoering van de organisatiediagnose verantwoordelijk is voor de terugkoppeling van onderzoeksresultaten aan opdrachtgevers, managementteams en Ondernemingsraden bijvoorbeeld.

Anna heeft een kleine 5 jaar vanuit Kenia opdrachten geacquireerd en uitgevoerd (samen met lokale en Nederlandse BAG collega's): een leiderschapsprogramma voor leidinggevenden van een groot telecommunicatiebedrijf; een management ontwikkelingsmodule voor een NGO op basis van ongeschreven regels; en een diagnose en de bewustwordingsfase voor het cultuurverandertraject bij een regionaal mediahouse operationeel in Kenia, Uganda en Tanzania.