Paul Mohr

Is trainer. Hij heeft zich na het behalen van zijn Master-degrees in ‘Pedagogical and Educational sciences’ zich gespecialiseerd in de thema’s leren en motivatie in verschillende werkomgevingen; onderwijs, industrie en zakelijke dienstverlening. Dit als docent, manager, trainer en coach. De afgelopen vijftien jaar begeleidde hij groepen en individuen bij veranderingsprocessen binnen bedrijven.
Als trainer-procesbegeleider richt Paul zich in het bijzonder op het begeleiden van teams die onder druk stevige prestaties moeten neerzetten. De focus ligt daarbij op het (opnieuw) leren genieten van het individuele verschil en elkaar hierin als groep te versterken. Het geheel wordt meer dan de som der delen…
Centraal staan bij deze activiteiten de woorden Verbinding en Integratie; enerzijds met zichzelf, anderzijds tussen de teamleden.
 
Als executive en personal coach tracht hij mensen in individuele gesprekken te helpen om façades af te breken die vroeger beschermden, maar nu hun langste tijd hebben gehad en in de weg zitten. Immers: als wij ons masker afdoen komt in beeld wie wij werkelijk zijn.
 
Daarnaast treedt hij op als intermediair in situaties waarin de veranderingsbereidheid gering is en/of samenwerkingsproblemen spelen. De inzet is daarbij keer op keer actuele weerstand te reduceren en potentieel draagvlak te vergroten.
 
Klanten ervaren hem als sensitief, indringend, creatief, doelgericht en praktisch.